Tule, näe ja koe

KÄSSÄFESTARIT

Kaapelitehdas, Helsinki
10. - 11.5.2019

Syyhyääkö sormesi kuumaliiman tai skräppialbumin edessä? Ahmitko pinon käsityölehtiä ja DIY-nettipalstat hetkessä? Keräiletkö tyhjiä kahvipaketteja, nauhanpätkiä ja irronneita nappeja askartelulaatikkoosi? Haaveiletko viikonlopusta, jolloin voisit tehdä ison pinon hienoja onnittelukortteja tai betonikynttilänjalkoja? Mietitkö makrameesolmuja ennen nukkumaanmenoa?


Tule, näe ja koe, Kässäfestarit.


Mitkä kässäfestarit?

Kässäfestestarit on toukokuussa 2019 ensimmäistä kertaa järjestettävä elämyksellinen ja osallistava kädentaitotapahtuma. Tapahtuman ensisijaisena tarkoituksena on tarjota kävijöille käsillä tekemisen riemua, sekä antaa ideoita, inspiraatiota ja hyvää mieltä. Toinen tapahtuman tärkeä tavoite on jakaa tietoa kädentaitojen, taiteen ja kulttuurin vaikutuksista ihmisen hyvinvointiin .

Kaksipäiväisten festareiden aikana Kaapelitehtaalla tarjoillaan runsaasti mielenkiintoisia demoesityksiä, ajankohtaisia luentoja ja kutkuttavia keskusteluita. Lisäksi keskiössä on yhteistyökumppaneiden ohjaamat, toiminnalliset workshopit, joissa kävijät pääsevät käsiksi erilaisiin tekniikoihin, uutuuksiin sekä materiaaleihin. Tekemistä löytyy niin skräppääjille, leimailijoille, kalenterin tuunaajille, kuin neulojille, ompelijoille, virkkaajille, tai nukkekotiaskartelijoille, keppihevostytöille, ja tilkkuilijoille.

Festarit on tarkoitettu kaikille käsitöistä, askartelusta sekä tuunaamisesta kiinnostuneille. Tapahtuma on pääosin tarkoitettu aikuisille, mutta mukana on myös pieniä työpajoja lapsille. Tervetuloa!

Liput


Päivälippu 10€
Kahden päivän lippu 18€


Paikka


Kaapelitehtaan Merikaapelihalli
Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki

Kaapelitehdas on Helsingin Salmisaaressa sijaitseva Suomen suurin kulttuurikeskus.

Kuva: © Heli Rekula

Haluatko tulla näytteilleasettajaksi?

Sponsorit

Sinunko yrityksesi yhteistyössä? Kysy lisää!